Monday, 12 November 2012

Ta'aruf


Assalammualaikum

Yeppi !!! ups tetibe pulak dah kan. Hye thanks larh sebab sudi merajinkan diri u olls tue baca ta'aruf nie.
okey adik2,abg2,makcik2,dan sekalian penduduk bumi. wahahaha...caya lah penduduk bumi ..
 yepss larh (^_~) takkan u ollz dari penduduk n dari pelenet laen pullokkan.?

huuummmpppp arrrrhhh.!! (nada tarik nafas)

Salam perkenalan dan jemput masuk dan rasai juadah serta hidangan yang telah di sediakan serta yang akan di sediakan..kehe.. Makanan yang di hidangkan pada u ollz hari nie bukan biasa. TAPI !! luar biasa..meh nak hidagkan tulisan si penulis n lauknya huruf-huruf dari A-z .. sodap kan.. !! kekekekeke..

 Sesedap rase..jemput-jemput

ukehh .. 

Nama d beri Norhaliyati Bt Hanafiah.. so boleh panggil aliya.. !! mesti okeh.. no kecuali2..huhuhu.. :)  oke.. gue di lahirkan di H.TAR..  umo ? hehe..tue secret larh by the way i'm young...we are young
 (ceh lagu tue) oke i'm still student n study at BANGI. My institute ? memandai la korang teke ye. x mo la detail sangat kan.. x suprise larh.. 
okeh skrg nie nak bahasakan diri nie Lia sopan larh sikit kan (cewahhh) 
oke lia skrg ngah cuti yamg agak lama lah..memang lama yang tak terkata rasanye.. why ? shuuuuut jangan di tanya oke.Pape pun akan habis study next year gak.. insyaALLAH .. okey Lia juga sebagai admin kepada bisnes lia Alieya Beauty Collection.. okey x mo cakap panjang yang tuh laen cerita nanti yerp.. Skunk masa perkenalkan diri bukan bisnes..hehehehe..

Okeh larh da tau sikit2 pasal Lia. So nie 1st post pasal Lia... Ape kate si pembaca perkenalkan diri korang lak..hehehehe tak susah senag je.. komen la d petak komen.. !
nama korang n ape panggilan glemer korang tuh.. oke.. 

Keje menunggu so bye..bye..

jangan caye entah Lia kutip mane larh

No comments:

Post a Comment

Copyright@Semua Yang Tercatat Di Atas Dan Blog Ini Milik Alieya Norhaliyati